Ohjelmistopäivitys Firmware Finder -ohjelmalla Huawei-puhelimiin

Puhelinten ohjelmiston päivitykset saattavat viivästyä tuntemattomista syistä. Blogin pitäjälle kävi niin, että viimeinen puhelimen ohjelmisto oli kahdeksan kuukauden takaa. Ohjelmistoversiossa oli virhe, jonka seurauksena netin jakaminen puhelimessa ei toiminut. Korjaavaa ohjelmistopäivitystä ei alkanut kuulua.

Arvoitukseksi tässä tapauksessa jää onko päivitysten jakelussa häiriöitä vai yritetäänkö edellisten puhelinmallien toimivuutta rampauttaa päivityksiä rajoittamalla tarkoituksellisesti.

Huomioi, Mobiilivinkit.fi ei ota vastuuta mahdollisiin vikatilanteisiin, jotka ovat tulleet toimenpiteistä. Takuunalaisissa laitteissa voi olla hyvä ottaa yhteyttä puhelinvalmistajan tukeen tai jälleenmyyjään.
Tässä ohjeet päivitysten saattamiseksi ajan tasalle Huawein puhelimiin.

Puhelimen ohjelmistopäivitys Firmware Finder for Huawei -ohjelman avulla Huawein puhelimille

Lataa Firmware Finder for Huawei -ohjelma Play Kaupasta.

Kuvakaappaus Firmware Finder -ohjelmasta

  1. Käynnistetään ohjelma ja hyväksytään pakolliset käyttöoikeudet.
  2. Ohjelman tulisi tunnistaa puhelinmalli automaattisesti. Edetään klikkaamalla mallinumeron kohtaa.
  3. Yleensä päivitys halutaan tehdä mahdollisimman uuteen versioon, joten valitaan päivämäärältään uusin FullOTA-MF paketti.
  4. Tämän jälkeen varmistutaan päivityksen yhteensopivuudesta painamalla ”Check Firmware Acces” ja valitaan kohta ”With IMEI”.
  5. Mikäli ohjelma antaa hyväksynnän päivityksen yhteensopivuudelle niin sitä versiota voidaan käyttää. Mikäli viesti on kielteinen niin testataan pykälää vanhempaa ohjelmiston versiota.
  6. Tämän jälkeen valitaan ohjelmasta kohta ”IN-APP Proxy”. Ilmoitusvalikkoon pitäisi ilmestyä ”Proxy Server is Running” teksti.
  7. Siirrytään Wi-Fi/Wlan-verkon asetuksiin. Painetaan pitkään kotiverkon kohdalta ja valitaan ”muokkaa verkkoa”. Otetaan lisäasetukset esiin. Vaihdetaan välityspalvelimen asetukset manuaaliseksi. Kirjataan välityspalvelimen isäntänimeksi localhost ja välityspalvelimen portiksi 8080.
  8. Tämän jälkeen puhelimen pitäisi löytää asetusvalikon kautta uusi päivitys. Laitetaan päivitys latautumaan. Kannattaa heti laittaa lataus tauolle ja ottaa wlan-asetuksista välityspalvelin pois päältä, jotta lataus tulee normaalia netin antamaa nopeutta.

Vastaa

Your email address will not be published.