Category: Tiedote

Älypuhelimen ostovinkit

Vinkit puhelimen ostoon vuonna 2018 Mobiilivinkit.fi kannustaa ottamaan selvää älypuhelimista ennen ostopäätöstä. Käyttötarkoitukseen sopiva puhelin on hankintana parempi kuin kiireessä valittu. Laadukas puhelin on myös todennäköisesti pitkäikäisempi ja siten ekologisesti kestävämpi ratkaisu kuin kaupan halvin malli. Älypuhelinta ostaessa kannattaa ottaa huomioon seuraavia asioita. Eri ominaisuuksien tärkeyttä juuri omaan käyttöön kannattaa painottaa.

Jatka lukemista

Lyhyesti: Android 8.0 Oreo uudistukset

Syksyn 2017 aikana Google tuo uuden käyttöjärjestelmän version nimeltään Android 8.0 Oreo. Tässä lyhyesti listaus Android Oreon tärkeimmistä uudistuksista: Googlen lupausten mukaan nopeampi, kevyempi ja akunkäytön suhteen tehokkaampi Sovellusikoneihin ilmoitusmerkki, ja ilmoituksen lukeminen suoraan kuvakkeesta ja ilmoitusten torkutus Kuva kuvassa -ominaisuus antaa esim. videopuhelun tai youtuben näkyä leijuvana objektina ruudun päällä Lomakekenttien/kirjautumisruutujen automaattinen täydennys myös …

Jatka lukemista

Vinkeistä ja kategorioista

Artikkelit jaetaan kahteen kategorialuokkaan: vinkkeihin ja pro-vinkkeihin. Ensin mainitut mobiilivinkit käyvät kaikille käyttäjille. Pro-vinkit on tarkoitettu edistyneemmille käyttäjille.

Tervetuloa

Mobiilivinkit antaa hyödyllisiä vinkkejä matkapuhelimen tehokkaaseen ja sujuvaan käyttöön. Pääpaino on Android-älypuhelimissa, mutta myös Applen laitteiden iOS-käyttäjät huomioidaan. Artikkelit jaetaan kahteen kategorialuokkaan: vinkkeihin ja pro-vinkkeihin. Tavalliset mobiilivinkit käyvät kaikille käyttäjille. Pro-vinkit on tarkoitettu edistyneemmille käyttäjille.